TÜM DERGİLER
Akseki Eğitim Hayratı Derneği ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine, eğitim dönemi içinde, dokuz ay süresince karşılıksız burs vermektedir.
Sitemizde bulunan başvuru formunu doldurup, İstanbul Dernek Merkezi veya Akseki Şube Başkanlığı adreslerine ulaştırabilirsiniz. Her eğitim dönemi başlangıcında, başvurular Dernek Komisyonu tarafından değerlendirilir ve yılın dokuz ayı üzerinden her ay karşılıksız burs verilmektedir.
Üniversite öğrencilerinde aranacak özellikler aşağıda belirtilmiştir:

1. İhtiyaç sahibi öğrenci olacaktır.
2. Dört veya üzeri eğitim yılı öğrenim görenler değerlendirmeye alınacaktır.
3. Aynı aileden kardeşlerden yalnızca biri değerlendirmeye alınabilir.
4. 2 yıllık, Açıköğretim Fakültesi, Özel Yüksek Okullar değerlendirme dışındadır.
İstenilen evraklar:

1. Eksiksiz doldurulacak başvuru formu.
2. 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.
3. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
4. Yeni tarihli öğrenci işlerinden alınacak öğrenci belgesi( E imzalı da olabilir).
5. Ara sınıf öğrencileri, bir eğitim dönemi öncesine ait not belgesini (transkript) başvuruya eklemelidirler.
6. Adli Sicil Kaydı (Islak imzalı alınacak veya e imzalı da olabilir.)
7. Anne ve Baba Gelir Belgesi (Çalışmıyorsa da belgelendirilecek)

· Çalışıyorsa; maaş bordrosu

· Emekliyse; banka hesap ekstresi

· Çalışmıyorsa; Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan TC kimlik numarası ile alınacak belge.

8. Öğrencinin kendisini ve hedeflerini anlattığı bir mektup.
9. Başvuru yapacak öğrenciye ait banka hesap bilgileri.

Başvuruların tümü İstanbul Dernek Merkezi'ne; Zeytinlik Mah. Mor Menekşe Sok. No:7/3 Bakırköy
İSTANBUL adresine, şahsen veya iadeli taahütlü posta ile yapılmalıdır.
2022/2023 yılı burs alan öğrencilerimizin de yeniden başvuru yapması ilgili evrakların tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

E-Bülten Aboneliği