TÜM DERGİLER
"Ben Akseki'yim"projesi 22 Nisa'n 2013 tarihinde başlamış ve üç yılda tamamlanmıştır. Bu proje kapsamında oluşturulan beş kişilik proje ekibi ile,Akseki platosunda, dağlarında,Toroslar'da binlerce km yol yaptık,yüzlerce mekana misafir olduk, güler yüzlü Aksekililerle uzun sohbetler,sevgi dolu masalar,düğünler,geleneksel törenler,eğlenceler,keyifler hüzünler hayata dair her türlü anı ve duygu paylaştık. Kayıtlar yaptık,binlerce fotoğraf çektik,belgeler topladık.
Akseki'ye derinlemesine her açıdan bakmaya incelemeye çalıştık.Saha çalışmasının akabinde çok uzun ve özenli bir ön editöryel çalışmanın sonucunda 32 farklı başlık altında kendi alanlarında en iyi akademisyenlerle,fikir önderleri,entellektüellerle çalıştık.Bütün bu hummalı çalışmanın ışığında Akseki kendisini 41 yazar 596 sayfa bir müzik CD'si,Akseki haritası eşliğinde anlatmaya çalıştık. Fotoğraf çekimleri belgesel fotoğrafçılıkta dünyaca tanınmış fotoğraf sanatçısı Attila Durak tarafından gerçekleştirildi.
"Ben Akseki'yim" kitabını edinmek isteyenler;
Akseki Eğitim Hayratı Derneği İktisadi İşletmesi banka hesabına kitap başına 250.-TL yatırdıkları takdirde,kitap adreslerine kargo* ile gönderilecektir.Banka hesabına kitap bedelini yatırdıktan sonra, dernek yöneticisi Zeynep Yıldırım'ın, zeynepyildirim@aksekidernek.org mail adresine,banka dekontu,fatura bilgilerini ve adreslerini,telefon numaralarını iletmelerini veya 0535 205 02 07 nolu gsm numarasından Zeynep Yıldırım'la irtibata geçmeleri rica olunur.
*kargo bedeli alıcıya aittir.
Banka hesap numarası:
AKSEKİ EĞİTİM HAYRATI DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ